Triki in nasveti

Orodje za izrezovanje(snipping tool)

Microsoft je na Windowsih 10 dodal težko pričakovano orodje imenovano “Orodje za izrezovanje” ali “snipping tool”. Orodje nam pomaga, da naredimo posnetek zaslona ali “screenshot” in izberemo katero vsebino zaslona hočemo izbrati in nam to izreže. Sliko lahko shranimo, kopiramo ali izrežemo, ter jo uporabimo v e-pošti ali socialnih omrežjih.

Temačna tema Windows 10(Dark theme)

Windows 10 je ponudil možnost, izbiranja teme, ali bo svetla ali temna. Običajno smo navajeni svetle teme, kar pomeni belo ozadje, črne črke. Temna tema nam spremeni, da je naše ozadje temno in črke svetle, nekateri uporabniki pravijo, da jim je lažje gledati v temno podlago, saj jim bela preveč sveti iz ekrana.

Microsoft Outlook – podpis

Velikokrat vidimo, ko nam nekdo pošlje e-poštno sporočilo ima spodaj nek “fancy” podpis. Podpis izgleda dobro in se ustvari samodejno. Tukaj so navodila, kako ustvariti podpis v Microsoft Outlooku.

Microsoft Outlook – Volilni gumb

Preko e-poštnih sporočil se dandanes pošilja veliko vabil, obvestil, odločitev. Temu namenjen je volilni gumb. V e-poštno sporočilo vstavimo volilni gumb in ustvarimo možnosti, med katerimi lahko naslovniki izbirajo. Z sledenjem preverjamo, kakšen odziv so dali prejemniki sporočila.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.