Vzpostavitev žičnih in brezžičnih omrežij

 

Učinkovitost IT infrastrukture v podjetju je močno odvisna od primerne komunikacijske infrastrukture, ki jo predstavljajo prav žična in brezžična omrežja.

 

Sodobno ožičeno omrežje danes deluje s hitrostmi vsaj 1 Gbit/s, vedno bolj pa se uveljavljajo tudi omrežja s pasovno širino 10 Gbit/s, za kar so še vedno lahko uporabi običajne kable kategorije 7, do skupne dolžine maksimalno 100 metrov.

 

Če je potrebno premostiti daljše razdalje, pa posežemo po optičnih povezavah.

Brezžična omrežja so prav tako nepogrešljiva v sodobnih podjetjih, saj je povezovanje v omrežje z uporabo brezžičnih tehnologij precej bolj enostavno, ponekod pa tudi edini način (telefoni, tablice ipd.).

Zaradi odličnih izkušenj v preteklosti pri svojem delu prisegamo predvsem na opremo proizvajalcev Ubiquity in Ruckus. Po potrebi za naročnika pred postavitvijo dostopnih točk izvedemo tudi meritve, da je pokritost s signalom zares optimalna.

 

Naša referenca na področju postavitve računalniških omrežij je tudi OK Planica pri Smučarski zvezi Slovenije, ker za potrebe organizatorjev, tekmovalcev in novinarjev že več kot 9 let izvedemo postavitev brezžičnega hrbteničnega omrežja in končnih dostopnih točk.

Povpraševanje

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.